Υπόθεση ΣΑΠΑ: Με τον τρίτο μάρτυρα κατηγορίας συνεχίζεται η ακρόαση

Υπόθεση ΣΑΠΑ: Με τον τρίτο μάρτυρα κατηγορίας συνεχίζεται η ακρόαση

Με τον τρίτο μάρτυρα κατηγορίας αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα η ακρόαση της υπόθεσης του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο και στην απουσία του ενός από τους κατηγορούμενους του Δρ. Ευσταθίου Ευστάθιου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σήμερα στο Κακουργιοδικείο αναμένεται να προσαχθεί ο λογιστής της αστυνομίας που ασχολείται με τη μελέτη των λογαριασμών των κατηγορουμένων και με τα οικονομικά αναλυτικά τους δεδομένα.

Στη χθεσινή δικάσιμο κατατέθηκε έκθεση του ιατροσυμβουλίου βάσει της οποίας έγινε αποδεκτή η μη παρουσία του Δρ Ευσταθίου στη σημερινή δικάσιμο.

Το ιατροσυμβούλιο επίσης στην έκθεση του αναφέρει πως, λαμβάνοντας υπόψη την έκθεση του θεράποντα ιδιώτη καρδιολόγου συνιστά όπως γίνει αποδεκτή η εισήγηση του θεράποντα ιατρού του κ. Ευσταθίου για απουσία για τέσσερις εβδομάδες μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου του 2015.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE