Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στους δρόμους οι μαθητές Λυκείου στη Λάρνακα: «Πέφτει» το ρεύμα όταν ανάψουν τα κλιματιστικά – Δείτε φωτογραφίες
Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων Λυκείου Μακαρίου Γ’ στη Λάρνακα, Κωστάκης Παντέλη, κατήγγειλε ότι εδώ και 35 χρόνια δεν έχει γίνει καμία αναβάθμιση πάνω στην εγκατάσταση των ηλεκτρολογικών που υπάρχουν τώρα στο σχολείο.
«Δεν έχει γίνει καμία αναβάθμιση, είναι το μόνο σχολείο που έχει 40% πιο αδύνατη παροχή ρεύματος σε σύγκριση με άλλα σχολεία. Μπήκαν τα κλιματιστικά και παραγνωρίστηκαν τα αλλά όλα που λειτουργούσαν», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




