Σοβαρή καταγγελία για το λύκειο στη Λάρνακα που «πέφτει» το ρεύμα όταν ανάψουν τα κλιματιστικά - «35 χρόνια δεν έχει γίνει καμία αναβάθμιση…»

Σοβαρή καταγγελία για το λύκειο στη Λάρνακα που «πέφτει» το ρεύμα όταν ανάψουν τα κλιματιστικά - «35 χρόνια δεν έχει γίνει καμία αναβάθμιση…»

Σε αποχή μίας ώρας από τα μαθήματα τους προχώρησαν χθες (17/09) οι μαθητές του Λυκείου Μακαρίου Γ’ στη Λάρνακα, διαμαρτυρόμενοι για προβλήματα στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω της πεπαλαιωμένης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων Λυκείου Μακαρίου Γ’ στη Λάρνακα, Κωστάκης Παντέλη, κατήγγειλε ότι εδώ και 35 χρόνια δεν έχει γίνει καμία αναβάθμιση πάνω στην εγκατάσταση των ηλεκτρολογικών που υπάρχουν τώρα στο σχολείο.

«Δεν έχει γίνει καμία αναβάθμιση, είναι το μόνο σχολείο που έχει 40% πιο αδύνατη παροχή ρεύματος σε σύγκριση με άλλα σχολεία. Μπήκαν τα κλιματιστικά και παραγνωρίστηκαν τα αλλά όλα που λειτουργούσαν», πρόσθεσε.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE