Προφυλακιστέοι οι 9 για την υπόθεση διακίνησης μεταναστών στην Περιστερώνα

Προφυλακιστέοι οι 9 για την υπόθεση διακίνησης μεταναστών στην Περιστερώνα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:30 το βράδυ χθες Πέμπτη (18/09), μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε περιοχή στην Περιστερώνα, 16 πρόσωπα, υπήκοους τρίτης χώρας που φαίνεται ότι αφίχθηκαν παράτυπα στην Κύπρο ως μετανάστες.

Κατά τις αστυνομικές εξετάσεις που γίνονταν στην περιοχή, εντοπίστηκαν και ανακόπηκαν εννέα (9) πρόσωπα, που διακινούνταν με τρία οχήματα. Μετά από στοιχεία που προέκυψαν, αυτοί συνελήφθησαν για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας.

 

Ολοι τους οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την προφυλάκιση τους για περίοδο 8 ημερών. Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Υιοθετήθηκε η θέση μας για αποκλεισμό τρίτων χωρών που απειλούν κράτος-μέλος από SAFE

ΠτΔ: Υιοθετήθηκε η θέση μας για αποκλεισμό τρίτων χωρών που απειλούν κράτος-μέλος από SAFE

Έχει υιοθετηθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για το χρηματοδοτικό εργαλείο SAFE, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την Πέμπτη, σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE