Προφυλακιστέοι οι 9 για την υπόθεση διακίνησης μεταναστών στην Περιστερώνα

Προφυλακιστέοι οι 9 για την υπόθεση διακίνησης μεταναστών στην Περιστερώνα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:30 το βράδυ χθες Πέμπτη (18/09), μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε περιοχή στην Περιστερώνα, 16 πρόσωπα, υπήκοους τρίτης χώρας που φαίνεται ότι αφίχθηκαν παράτυπα στην Κύπρο ως μετανάστες.

Κατά τις αστυνομικές εξετάσεις που γίνονταν στην περιοχή, εντοπίστηκαν και ανακόπηκαν εννέα (9) πρόσωπα, που διακινούνταν με τρία οχήματα. Μετά από στοιχεία που προέκυψαν, αυτοί συνελήφθησαν για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας.

 

Ολοι τους οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την προφυλάκιση τους για περίοδο 8 ημερών. Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE