Τραγωδία στην άσφαλτο - «Έσβησε» 89χρονη πεζή που παρασύρθηκε από όχημα

Τραγωδία στην άσφαλτο - «Έσβησε» 89χρονη πεζή που παρασύρθηκε από όχημα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Παραλίμνι, με θύμα την 89χρονη Μηλού Γλυκένου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.55 το απόγευμα της Παρασκευής, στη λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ η 89χρονη διασταύρωνε πεζή τον δρόμο, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 31 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε την 89χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Στη συνέχεια, η 89χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο πριν τις 2.00 μετά τα μεσάνυκτα, απεβίωσε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου και το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου διερευνούν τα αίτια πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE