Διαμαρτυρία στη Μονή: Γιατί οι κάτοικοι λένε «όχι» στη Δομή Εφηβικής Προστασίας; Δείτε φωτογραφίες

Διαμαρτυρία στη Μονή: Γιατί οι κάτοικοι λένε «όχι» στη Δομή Εφηβικής Προστασίας; Δείτε φωτογραφίες

Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν κάτοικοι της περιοχής Μονής, οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία Δομής Εφηβικής Προστασίας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Μονής και παρευρέθηκαν σε αυτή μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύργου και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται επειδή, όπως ισχυρίζονται, η απόφαση για δημιουργία της Δομής λήφθηκε χωρίς να ερωτηθούν και χωρίς να ζητηθεί η άποψη των τοπικών φορέων των κοινοτήτων της περιοχής.

Ζητούν όπως παγοποιηθούν οι διαδικασίες μέχρι τη συζήτηση του θέματος στη Βουλή αρχές Οκτωβρίου, ύστερα από πρόταση του προέδρου του Κινήματος Οικολόγων Σταύρου Παπαδούρη, ο οποίος και παρευρέθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE