Σφοδρή επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΔΗΣΥ: Τι χρωστούν τελικά στον φασίστα φονιά Νετανιάχου;

 Σφοδρή επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΔΗΣΥ: Τι χρωστούν τελικά στον φασίστα φονιά Νετανιάχου;

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και τον Δημοκρατικό Συναγερμό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Με σκληρή ανακοίνωση, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς, απαντά στον ΔΗΣΥ, κατηγορώντας τον ότι λειτουργεί ως «μαριονέτα του Νετανιάχου» και θέτοντας ευθέως ερωτήματα για την αξιοπρέπεια και την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αυτούσια η απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ Γ. Κουκουμά στο Δημοκρατικό Συναγερμό:

Μιλά από μόνο του το γεγονός ότι το ΑΚΕΛ κατήγγειλε την κυβέρνηση και ενοχλήθηκε ο ΔΗΣΥ.  Αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού. Οι νεκροί στη Γάζα ξεπέρασαν τις 60 χιλιάδες, ο πλανήτης ολόκληρος συγκλονίζεται από διαδηλώσεις ενάντια στη γενοκτονία, αλλά ο ΔΗΣΥ επιμένει να είναι θλιβερή μαριονέττα του Νετανιάχου.

Ας απαντήσει για λογαριασμό του Χριστοδουλίδη η Πινδάρου λοιπόν:

Αποδέχεται να εξευτελίζεται η Κύπρος με το να στέλνει ξένη κυβέρνηση εντολές στους Δήμους της χώρας μας; Δεν έχουν ούτε τον ελάχιστο σεβασμό για την αξιοπρέπεια του κράτους μας; Και με ποιο νόμο και ποια λογική, αποδέχονται την ισραηλινή προπαγάνδα ότι είναι «αντισημιτισμός» ένα γκράφιτι με τα σκοτωμένα παιδιά της Γάζας; Ότι είναι «αντισημιτισμός» η παλαιστινιακή σημαία και το αίτημα να τερματιστεί η γενοκτονία; Άραγε έχει και ο ΟΗΕ «ιδεολογικές παρωπίδες»; Τι χρωστούν τελικά στον φασίστα φονιά Νετανιάχου; Αν δεν γνοιάζονται για τα χιλιάδες δολοφονημένα παιδιά, ας ενδιαφερθούν για την αξιοπρέπεια και την κυριαρχία της χώρας μας.

Το ΑΚΕΛ διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι η φίμωση των Κυπρίων πολιτών που προωθεί η κυβέρνηση κατ’ απαίτηση του ισραηλινού καθεστώτος δεν θα περάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE