Κατεβαίνουν στον λαό

Κατεβαίνουν στον λαό

Μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές, όπου το εκλογικό σώμα είπε «θα σας δείξουμε εμείς» και το έδειξε με τον πιο ευφάνταστο (και ευρωσκεπτικιστικό) τρόπο, οι ηγεσίες των κομμάτων φαίνεται πως θυμήθηκαν ότι υπάρχει και κάτι που λέγεται... λαός. Ναι, αυτός που ζει εκτός τηλεπαραθύρων και κομματικών γραφείων.

Οι πολιτικοί μας, σοκαρισμένοι από το φαινόμενο Φειδία Παναγιώτου και τα ποσοστά που πήρε (που ούτε οι ίδιοι φαντάζονταν ούτε οι δημοσκόποι τους), αποφάσισαν να κάνουν αυτό, που είχαν καιρό να κάνουν: Να κατέβουν στη βάση. Όχι στη βάση δεδομένων. Στη λαϊκή βάση – εκεί που οι άνθρωποι μιλάνε με παράπονο, με θυμό, με χιούμορ και, κυρίως, χωρίς σενάριο.

Έτσι λοιπόν, βλέπουμε τους πολιτικούς να σκάνε μύτη σε καφενεία, πλατείες, ακόμη και σε λαϊκές αγορές, προσπαθώντας να θυμηθούν πώς πιάνουν κουβέντα, χωρίς δελτίο τύπου. Άλλοι με αυθορμητισμό και άλλοι με σκονάκι, όλοι όμως με το ίδιο άγχος: Μη τυχόν και ξαναεμφανιστεί κανένας καινούργιος Φειδίας από Tik Tok ή YouTube και τους πάρει άλλη μια φορά τη μπουκιά, μέσα από το στόμα.

Ποτέ δεν είναι αργά, για να κατέβεις στον λαό. Εκτός κι αν ο λαός έχει ήδη... ανέβει στο TikTok και σε προσπεράσει.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Βαρύ» το πρόγραμμα του ΠτΔ - Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στη Νέα Υόρκη

«Βαρύ» το πρόγραμμα του ΠτΔ - Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στη Νέα Υόρκη

Σειρά επαφών όσον αφορά το Κυπριακό, διεθνή, ενεργειακά και διμερή θέματα έχει αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη για να συμμετάσχει στην 80ή Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ,

BEST OF TOTHEMAONLINE