Σοκαριστική επίθεση στη Λάρνακα - Χειροπέδες στους δύο που επιτέθηκαν και επιχείρησαν να παρασύρουν οδηγό λεωφορείου

Σοκαριστική επίθεση στη Λάρνακα - Χειροπέδες στους δύο που επιτέθηκαν και επιχείρησαν να παρασύρουν οδηγό λεωφορείου

Στη σύλληψη δύο προσώπων, προχώρησαν σήμερα (22/9) οι Αρχές. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία την 20.09.25 καταγγέλθηκε από 59χρονο οδηγό της εταιρείας cyprus public transport ότι την ίδια μέρα και περί ώρα 1345 ενώ εκτελούσε δρομολόγιο της εταιρείας στην Λάρνακα, ο οδηγός και ο συνοδηγός προπορευόμενου οχήματος, εξήλθαν από το αυτοκίνητο τους και αφού τον προσέγγισαν,  αναίτια τον κτύπησαν και τον εξύβρισαν.

Στη συνέχεια ο ίδιος μπήκε πεζός μπροστά από το όχημα τους και τους ζήτησε να μείνουν στο μέρος μέχρι την άφιξη της αστυνομίας. Αντί αυτού ο οδηγός εκκίνησε και απομακρύνθηκε χωρίς να τον τραυματίσει.

Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 50 και 22 ετών,  εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν σήμερα δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE