Επιστρέφει η εκπομπή του Τζίμι Κίμελ - Το ανακοίνωσε η Disney

Επιστρέφει η εκπομπή του Τζίμι Κίμελ - Το ανακοίνωσε η Disney

Η εκπομπή του Τζίμι Κίμελ επιστρέφει στην ABC την Τρίτη, πέντε μέρες μετά την αρχική απόφαση να μείνει εκτός «αέρα» επ' αόριστον, λόγω αντιδράσεων για τα σχόλια του παρουσιαστή σχετικά με τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ.

Η απόφαση ελήφθη μετά από συζητήσεις με τον παρουσιαστή και την Walt Disney Company, η οποία αναγνώρισε ότι τα σχόλια ήταν ατυχή. «Περάσαμε τις τελευταίες μέρες κάνοντας σοβαρές συζητήσεις με τον Τζίμι και, έπειτα από αυτές τις συνομιλίες, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε με την εκπομπή την Τρίτη» ανέφερε η Disney σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της Disney 

Η απόφαση του ABC να αναστείλει την εκπομπή καταδικάστηκε από συνδικάτα, φιλελεύθερους νομοθέτες και διάσημους παράγοντες του Χόλιγουντ, όπως ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής Late Show, ο θρυλικός Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο οποίος δήλωσε: «Δεν μπορείς να απολύεις κάποιον επειδή φοβάσαι ή προσπαθείς να κολακεύσεις μια αυταρχική, εγκληματική κυβέρνηση στον Λευκό Οίκο».

Αντίθετα, μερικοί συντηρητικοί πανηγύρισαν την απόφαση της ABC. Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την περασμένη Πέμπτη ότι ο παρουσιαστής απολύθηκε λόγω «κακών ποσοστών τηλεθέασης», αφού είπε «κάτι φρικτό για έναν σπουδαίο κύριο, όπως ο Τσάρλι Κερκ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.