Συναγερμός στη Λεμεσό: Φωτιά σε ποταμό απείλησε εργοστάσιο – Ενδείξεις για εμπρησμό

Συναγερμός στη Λεμεσό: Φωτιά σε ποταμό απείλησε εργοστάσιο – Ενδείξεις για εμπρησμό

Σε κινητοποίηση τέθηκε το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε κοίτη ποταμού, παρά τη βιομηχανική περιοχή Αγίου Σιλά, στη Λεμεσό. Η φωτιά, η οποία απείλησε εργοστάσιο, δεν αποκλείεται να τέθηκε κακόβουλα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωσή της, για την κατάσβεση της φωτιάς, που τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις 12:00 τo μεσημέρι, ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς της Επαρχίας Λεμεσού.

Η πυρκαγιά, προστίθεται, η οποία ξεκίνησε από την άκρη του δρόμου, πλησίασε εργοστάσιο επεξεργασίας μετάλλων στην περιοχή και ανακόπηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστήριξε η Υπηρεσία Θήρας με μία Φορητή Μονάδα Πυρόσβεσης και ο Δήμος Κουρίου με εκσκαφέα. 

Τα αίτια της πυρκαγιάς, που έκαψε τρία δεκάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και ακακίες, διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία, καθότι υπάρχουν ενδείξεις για κακόβουλη ενέργεια, αναφέρεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE