Θλίψη στον Ερμή Αραδίππου – Έφυγε πρόωρα πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας - Φωτογραφία

Θλίψη στον Ερμή Αραδίππου – Έφυγε πρόωρα πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας - Φωτογραφία

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Ερμή Αραδίππου, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε με συγκινητικά λόγια τον αδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της, Μίμη.

«Σήμερα χάσαμε τον Μίμη μας άδικα και πρόωρα… Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πέταξε στους ουρανούς… Στο καλό αγαπημένε μας, χαμογελαστέ μας φίλε… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει», αναφέρει η ανάρτηση του σωματείου.

Στη μνήμη του, θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος με τον Οθέλλο Αθηένου, το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE