Θλίψη στον Ερμή Αραδίππου – Έφυγε πρόωρα πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας - Φωτογραφία

Θλίψη στον Ερμή Αραδίππου – Έφυγε πρόωρα πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας - Φωτογραφία

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Ερμή Αραδίππου, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε με συγκινητικά λόγια τον αδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της, Μίμη.

«Σήμερα χάσαμε τον Μίμη μας άδικα και πρόωρα… Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πέταξε στους ουρανούς… Στο καλό αγαπημένε μας, χαμογελαστέ μας φίλε… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει», αναφέρει η ανάρτηση του σωματείου.

Στη μνήμη του, θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος με τον Οθέλλο Αθηένου, το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE