Θλίψη στον Ερμή Αραδίππου – Έφυγε πρόωρα πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας - Φωτογραφία

Θλίψη στον Ερμή Αραδίππου – Έφυγε πρόωρα πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας - Φωτογραφία

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Ερμή Αραδίππου, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε με συγκινητικά λόγια τον αδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της, Μίμη.

«Σήμερα χάσαμε τον Μίμη μας άδικα και πρόωρα… Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πέταξε στους ουρανούς… Στο καλό αγαπημένε μας, χαμογελαστέ μας φίλε… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει», αναφέρει η ανάρτηση του σωματείου.

Στη μνήμη του, θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος με τον Οθέλλο Αθηένου, το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE