Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της Κύπρου στην Junior Eurovision 2025 - Ο τίτλος του τραγουδιού

Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της Κύπρου στην Junior Eurovision 2025 - Ο τίτλος του τραγουδιού

Η Κύπρος ανακοίνωσε τους εκπροσώπους της για τη Junior Eurovision 2025, που θα διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Πρόκειται για τον Χρήστο Γεωργίου και τη Ραφαέλλα Παντελή, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν το τραγούδι «Away».

Το τραγούδι και το στυλ

Το «Away» είναι μια δημιουργία με θεατρικά και μιούζικαλ στοιχεία, που υπόσχεται να φέρει στη σκηνή της Junior Eurovision έναν διαφορετικό αέρα, γεμάτο ενέργεια και συναίσθημα. Το τραγούδι υπογράφεται από τους Christopher Wortley, Hannah Brine, Peter Barringer, Greig Watts, Paul Drew και Andy Lys, μια έμπειρη ομάδα δημιουργών με διεθνή πορεία.

Ο Χρήστος και η Ραφαέλλα δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για την τιμή να εκπροσωπήσουν την Κύπρο.Ο Χρήστος Γεωργίου δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που η φετινή συμμετοχή θα είναι ντουέτο, καθώς θεωρεί πως η συνεργασία στη σκηνή δίνει δύναμη και περισσότερη μαγεία στο αποτέλεσμα.Η Ραφαέλλα Παντελή, από την πλευρά της, υπογράμμισε πως ανυπομονεί να μοιραστεί με τον κόσμο ένα τραγούδι που θα αγγίξει μικρούς και μεγάλους.

Δείτε τις δηλώσεις των εκπροσώπων στο eurobeat.cy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE