Εκ νέου ενώπιον του «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι 5 Ε/Κ – Αναμένεται να καταθέσουν δύο μάρτυρες υπεράσπισης

Εκ νέου ενώπιον του «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι 5 Ε/Κ – Αναμένεται να καταθέσουν δύο μάρτυρες υπεράσπισης

Ενώπιον του «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν εκ νέου στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης οι πέντε Ελληνοκύπριοι που κρατούνται παράνομα από τις 19 Ιουλίου.

Στη σημερινή «δικάσιμο» αναμένεται να καταθέσουν δύο μάρτυρες υπεράσπισης.

Οι πέντε αντιμετωπίζουν την «κατηγορία» της «παραβίασης στρατιωτικής περιοχής». Επίσης ο ένας αντιμετωπίζει την «κατηγορία» της «παράνομης εισόδου» στο ψευδοκράτος και οι άλλοι τέσσερις της «συγκάλυψής» του.

Σημειώνεται ότι οι πέντε Ε/κ θα εμφανιστούν και ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» στο κατεχόμενο Τρίκωμο, στις 26 Σεπτεμβρίου, μετά την αναβολή της υπόθεσης στις 19 Σεπτεμβρίου. Ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» αντιμετωπίζουν τις «κατηγορίες» της παραβίασης ιδιωτικής περιουσίας και διατάραξης κοινής ησυχίας, ενώ οι δύο εκ των πέντε αντιμετωπίζουν επιπλέον την «κατηγορία» της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE