«Εννα με χωρίσει νομίζω» Ντράπηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους! «Πως τα κατάφερα έτσι…»

«Εννα με χωρίσει νομίζω» Ντράπηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους! «Πως τα κατάφερα έτσι…»

Παρασκευή και η όμορφη παρουσιάστρια του «Για Σένα» αποπειράθηκε να φτιάξει μια κρέμα την οποία είχε γευτεί στα γενέθλια συνεργάτιδας της πριν από δυο χρόνια, όμως η Χριστιάνα Αριστοτέλους δυστυχώς απέτυχε!

Για κάποιο λόγο που η ίδια δεν κατάφερε να εξηγήσει, η κρέμα κόλλησε στον πάτο της κατσαρόλας με την ίδια να δηλώνει ότι ίσως να πρέπει να αλλάξει η στήλη της εκπομπής κάθε Παρασκευή.

«Ρε παιδιά νομίζω θέλω να χωστώ μέσα στο συρτάρι της κουζίνας που την αντροπή μου, έννα με χωρίσει νομίζω…» ήταν τα λόγια της Χριστιάνας Αριστοτέλους που συμπλήρωσε: «Πως πως μου έπιασε, γιατί γιατί….» αδυνατώντας να πιστέψει την μικρή αποτυχία!

Τώρα για το αν θα την χωρίσει το συρτάρι της κουζίνας δεν είμαστε σίγουροι, εκτός και αν αναφέρεται σε κάποιον άλλο !!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.