Πρώτη αντίδραση Οδυσσέα: «Δεν θα με φιμώσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Με πολεμά με μένος νομίζει ότι θα εμφανιστεί ως “μεγαλόψυχος”»

Πρώτη αντίδραση Οδυσσέα: «Δεν θα με φιμώσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Με πολεμά με μένος νομίζει ότι θα εμφανιστεί ως “μεγαλόψυχος”»

Με έντονη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, τοποθετείται για την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να μην προχωρήσει σε ποινική δίωξη εναντίον του για την υπόθεση που σχετιζόταν με καταγγελία περί «καταφρόνησης δικαστηρίου».

Ο κ. Μιχαηλίδης βάλλει κατά του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, κάνοντας λόγο για προσωπική στοχοποίηση από το 2020 και απορρίπτοντας κάθε υπόνοια ότι η μη άσκηση δίωξης αποτελεί πράξη επιείκειας ή μεγαλοψυχίας.

«Δεν θα με φιμώσει ο Γενικός Εισαγγελέας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, προσθέτοντας πως η υπόθεση για δήθεν καταφρόνηση δικαστηρίου «έκλεισε, όπως ήταν αναμενόμενο», καθώς – όπως ισχυρίζεται – «ούτε καταφρόνηση υπήρξε, ούτε δικαστήριο».

«Ο Γενικός Εισαγγελέας, που με πολεμά με μένος από το 2020, νομίζει ότι θα εμφανιστεί ως “μεγαλόψυχος”. Τον κρίνουν οι πολίτες», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE