VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εν αναμονή της τριμερούς στη Νέα Υόρκη βλέπει τον ΓΓ του ΟΗΕ

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εν αναμονή της τριμερούς στη Νέα Υόρκη βλέπει τον ΓΓ του ΟΗΕ

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

Τον κ. Χριστοδουλίδη συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος πρέσβης Μαρία Μιχάηλ, ο Διαπραγματευτής Μενέλαος Μενελάου και ο διευθυντής του διπλωματικού του γραφείου Δώρος Βενέζης.

Η συζήτηση αναμένεται να επικεντρωθεί στο Κυπριακό και σε τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις.

Μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στους Μονίμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ.

Σχετική ανάρτηση έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE