Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»
Προετοιμασμένος για οποιοδήποτε σενάριο δήλωσε πως είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφορικά με τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

Οι εργασίες σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, διεξάγονται από την Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου, εκτός Παρασκευής, Σαββατοκύριακου και αργίας. Διεξάγονται κατά τη διάρκεια της νύκτας, από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας.
Ωστόσο, λόγω βλάβης σε μηχάνημα που χρησιμοποιείτο, οι εργασίες που διεξάγονταν το βράδυ που πέρασε, συνεχίστηκαν μέχρι και τις 9.00 η ώρα περίπου το πρωί της Παρασκευής.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




