Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού–Λευκωσίας, που παρέμενε κλειστή στο τμήμα μεταξύ Μουτταγιάκας και Παρεκκλησιάς, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω οδικών έργων που διεξάγονταν για συντήρηση του οδοστρώματος.

Οι εργασίες σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, διεξάγονται από την Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου, εκτός Παρασκευής, Σαββατοκύριακου και αργίας. Διεξάγονται κατά τη διάρκεια της νύκτας, από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας.

Ωστόσο, λόγω βλάβης σε μηχάνημα που χρησιμοποιείτο, οι εργασίες που διεξάγονταν το βράδυ που πέρασε, συνεχίστηκαν μέχρι και τις 9.00 η ώρα περίπου το πρωί της Παρασκευής.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE