Διπλή μέρα για τον Εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΠΑ Ανδρέα Θεμιστοκλέους

Διπλή μέρα για τον Εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΠΑ Ανδρέα Θεμιστοκλέους

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΠΑ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους. Όχι μόνο ολοκληρώνεται η θητεία του ως επαγγελματικό στέλεχος του κόμματος, αλλά γιορτάζει και τα γενέθλιά του.

Ο κ. Θεμιστοκλέους, που αλλάζει επαγγελματικό χώρο, θα παραμείνει πάντως ενεργός στη ΔΗΠΑ, ως στέλεχος και σύμβουλος, συνεχίζοντας να προσφέρει την εμπειρία και τη στήριξή του.

Από το πόστο του Εκπροσώπου Τύπου, έδωσε πραγματικά τον καλύτερό του εαυτό. Υποβοηθητικός, προσιτός και πάντα πρόθυμος με τους δημοσιογράφους, κέρδισε τις εντυπώσεις για τον επαγγελματισμό, αλλά και τον ανθρώπινο χαρακτήρα του.

Του ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και καλή επιτυχία, στο νέο επαγγελματικό του βήμα.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE