Σοβαρό τροχαίο: Δίνει μάχη η 25χρονη - Θετικοί σε νάρκοτεστ οι δύο οδηγοί - Συνελήφθη ο ένας

Σοβαρό τροχαίο: Δίνει μάχη η 25χρονη - Θετικοί σε νάρκοτεστ οι δύο οδηγοί - Συνελήφθη ο ένας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 25χρονη που χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα το απόγευμα της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι ιατροί στο νοσοκομείο Λεμεσού διαπίστωσαν ότι η νεαρή κοπέλα υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάκωση λεκάνης.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, αφού πρώτα διασωληνώθηκε ακολούθως, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πάντως η Αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο νάρκοτεστ τόσο στην 25χρονη οδηγό του οχήματος, στο οποίο επέβαινε η τραυματίας, όσο και στον άνδρα ο οποίος οδηγούσε το διερχόμενο αυτοκίνητο που χτύπησε τη νεαρή. Και οι δύο εντοπίστηκαν θετικοί σε ναρκωτικές ουσίες.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό που παρέσυρε και τραυμάτισε την 25χρονη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE