Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο

Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/9) στη Λεμεσό, όταν 32χρονος έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας όπου διαμένει, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στη 1 τα ξημερώματα λήφθηκε μήνυμα για τραυματισμένο πρόσωπο. Μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον άτυχο άνδρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας με καταγωγή από τις Φιλιππίνες επιχείρησε να εισέλθει στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος από το παράθυρο, μετά από καβγά με τη συμβία του.

Αυτός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Αστυνομία διερευνά αφύσικο θάνατο για την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE