Δήμαρχος Γεροσκήπου: Πάνω από €1,5 εκ. η επένδυση για αναβάθμιση δημοτικής παραλίας

Δήμαρχος Γεροσκήπου: Πάνω από €1,5 εκ. η επένδυση για αναβάθμιση δημοτικής παραλίας

Για επένδυση άνω του €1,5 εκ. στη δημοτική παραλία Γεροσκήπου έκανε λόγο ο Ιεροκηπίας Νίκος Παλιός, προσθέτοντας ότι η περιοχή «αλλάζει πρόσωπο».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τους τελευταίους μήνες «δουλέψαμε για να την κάνουμε πιο οργανωμένη, αισθητικά αναβαθμισμένη και φιλόξενη για όλους». Στο πλαίσιο της αναβάθμισης, συνέχισε, τοποθετήθηκε νέος αστικός εξοπλισμός και έγινε συντήρηση υποδομών.

Επιπρόσθετα, είπε ότι δημιουργήθηκαν πέραν των 250 θέσεων στάθμευσης, περιλαμβανομένων χώρων για ΑμεΑ, κατασκευάστηκαν νέα πεζοδρόμια, έγινε διάβαση και επεκτάθηκε η περιπατητική διαδρομή.

Είπε επίσης ότι η Τοπική Αρχή προχώρησε στην αναβάθμιση φωτισμού και πράσινου, καθώς και στη δημιουργία παιδότοπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE