Ειρηνική διαμαρτυρία στην Ύπατη Αρμοστεία ΗΒ στη Λευκωσία το απόγευμα της Κυριακής

Ειρηνική διαμαρτυρία στην Ύπατη Αρμοστεία ΗΒ στη Λευκωσία το απόγευμα της Κυριακής

Ομαλά ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 28 Σεπτεμβρίου 2025, κινητοποίηση που οργάνωσαν οι διαδικτυακές ομάδες United for Palestine, ΑΦΟΑ, BDS και το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, πραγματοποιώντας διαμαρτυρία έξω από την Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία με την ονομασία «Global Rally Against this supply chain of death».

Σύμφωνα με λειτουργό του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η διαμαρτυρία διεξήχθη ειρηνικά με συνοδεία από δυνάμεις της αστυνομίας σε όλη τη διάρκειά της. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν αρχικά, γύρω στις 16:00 έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και θα πορεύθηκαν προς τη Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE