Στο κελί για έξι ημέρες ο ηλικιωμένος 81 ετών για φυτά κάνναβης και ποσότητα κάνναβης

Στο κελί για έξι ημέρες ο ηλικιωμένος 81 ετών για φυτά κάνναβης και ποσότητα κάνναβης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκε σήμερα ηλικιωμένος 81 ετών ο οποίος συνελήφθη χθες στην Λάρνακα από μέλη της ΥΚΑΝ στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά εντοπισμό ατόμων που ασχολούνται με τη διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών. 

Το Δικαστήριο προχώρησε στην έκδοση διατάγματος κράτησης του υπόπτου για περίοδο έξι ημερών.

Σε έρευνα που είχε γίνει στην οικία του από την Αστυνομία, είχαν εντοπιστεί τρια φυτά κάνναβης, τα δυο πέραν των τριών μέτρων και το τρίτο 90 εκατοστών, ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 118 γραμμαρίων και σύστημα αποξήρανσης κάνναβης.

Το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE