LIKE ONLINE

Έστειλες λάθος μήνυμα στο Viber; Τώρα μπορείς να το διαγράψεις! Δες εδώ

Έστειλες λάθος μήνυμα στο Viber; Τώρα μπορείς να το διαγράψεις! Δες εδώ

Μία νέα έκδοση τoυ Viber που κυκλοφορεί ήδη δίνει την μοναδική δυνατότητα στον χρήστη να σβήσει εκ των υστέρων ένα μήνυμα που έστειλε και έχει μετανιώσει για αυτό.

Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους μας. Να έχουμε δηλαδή στείλει ένα μήνυμα που μετανιώσαμε που πατήσαμε το send στην συσκευή μας, και θα θέλαμε να υπήρχε ένας τρόπος να μπορούσαμε να το πάρουμε πίσω, ή και να το σβήσουμε. 

Τις ευχές όλων ανεξαιρέτως των χρηστών του Διαδικτύου φαίνεται ότι εισακούστηκαν από την Viber η οποία την έκδοση 5.6.5 της δημοφιλούς πλατφόρμας επικοινωνίας, προσφέρει την δυνατότητα στον χρήστη να σβήσει εκ των υστέρων ένα μήνυμα που έχει στείλει και θέλει να το πάρει... πίσω.

Το Viber προσφέρει πλέον την δυνατότητα διαγραφής του μηνύματος που έχει φθάσει ήδη στον παραλήπτη, ανεξαρτήτως αν το έχει ήδη διαβάσει ή όχι ακόμα. Μάλιστα μπορεί κανείς να επιλέξει αν θέλει να σβήσει το μήνυμα μόνο από τον παραλήπτη, μόνο από το δικό του τηλέφωνο ή και από τα δύο. 

Η νέα δυνατότητα του Viber λειτουργεί σε συσκευές iOS 9 προς το παρόν, ενώ αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες πλατφόρμες. Και πάντως είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το καλό παράδειγμα και για άλλες εφαρμογές αποστολής μηνυμάτων, οι οποίες προβλέπουμε ότι θα υιοθετήσουν πολύ γρήγορα αυτή τη νέα και πολύ χρήσιμη ιδιότητα του Viber.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top