Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την Εθνική Φρουρά για απελευθέρωση του τόπου

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την Εθνική Φρουρά για απελευθέρωση του τόπου

Την ευχή «να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την Εθνική Φρουρά ώστε να προχωρήσουμε» στην απελευθέρωση του τόπου, εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης, στη Λευκωσία, για την επέτειο της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Εύχομαι να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την Εθνική Φρουρά ώστε να προχωρήσουμε αταλάντευτα όχι στην αποδοχή της κατοχής αλλά στην απελευθέρωση του τόπου μας», πρόσθεσε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είπε ότι «οφείλουμε αυτό να το κάνουμε στη μνήμη εκείνων που μας χάρισαν τη σημερινή μέρα, την ανεξαρτησία της πατρίδας μας».

«Ας είναι αιωνία η μνήμη τους», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Στον αέρα τινάχθηκε η προσπάθεια επίτευξης μόνιμης συμφωνίας για την ΑΤΑ. Η εργοδοτική πλευρά έκρινε μη ικανοποιητικό το κυβερνητικό πλαίσιο, ενώ οι συνδικαλιστές το αποδέχθηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE