Καταχωρημένος αριθμός για άδειες οδηγού δεν απαντά ποτέ – Η δικαιολογία σε πολίτη που πήγε στο ΤΟΜ

Καταχωρημένος αριθμός για άδειες οδηγού δεν απαντά ποτέ – Η δικαιολογία σε πολίτη που πήγε στο ΤΟΜ

Ένα μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι πολίτες που προσπαθούν να διευθετήσουν ραντεβού για άδεια οδηγού, αφού καταχωρημένος αριθμός δεν απαντά ποτέ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ στην Επαρχία Λάρνακα, Χρίστος Ορφανίδης ανέφερε πως, «προσωπικά έχω επιχειρήσει πολλές φορές να επικοινωνήσω και δεν υπάρχει ανταπόκριση στο τηλέφωνο 25870433 για διευθέτηση ραντεβού για άδεια οδηγού».

Παράλληλα σημείωσε πως, «κάποιος πολίτης στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει με αυτό το τηλέφωνο δεν ήταν κατορθωτό και πήγε στα γραφεία και του απάντησαν πως δεν επανδρώνεται το συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο λόγω έλλειψης προσωπικού και γι’ αυτό δεν απαντούν το συγκεκριμένο τηλέφωνο το οποίο είναι καταχωρημένο στις ιστοσελίδες του ΤΟΜ».

Καταληκτικά, αναφέρθηκε στην διαδικασία και ανέφερε πως, «ο πολίτης με βάση τα δεδομένα που καταχωρεί το ΤΟΜ, είναι δικαιολογημένος ώστε να κρίνει και να κατακρίνει αυτούς που δεν φροντίζουν να υπάρχει σωστή ανταπόκριση».

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE