Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη

Η Αστυνομία δεν έχει κάνει ξεκάθαρο αν πρόκειται για κακόβουλη ζημιά ή όχι κάτι το οποίο αναμένεται ότι θα διαπιστωθεί εντός της μέρας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας σε ανακοίνωση του  η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 3.40 τα ξημερώματα σήμερα 29/11, σε αυτοκίνητο ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του στη Λάρνακα.

Από τη φωτιά η οποία κατασβέστηκε από τον ιδιοκτήτη, προκλήθηκαν ζημιές στη μηχανή και στο μπροστινό μέρος του οχήματος. 

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται, ενώ περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς θα συνεχιστούν σήμερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

Στη σημασία της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι βασικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η αύξηση των συντάξεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE