Στη γειτονιά των αγγέλων η Άντρη Κατσαρίδου – Το τελευταίο αντίο και η παράκληση της οικογένειας

Στη γειτονιά των αγγέλων η Άντρη Κατσαρίδου – Το τελευταίο αντίο και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη σκόρπισε στην Λευκωσία η είδηση του θανάτους της 67χρονης Άντρης Κατσαρίδου που έφυγε από την ζωή την περασμένη Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λακατάμιας (παλαια εκκλησία), το Σάββατο 04 Οκτωβρίου 2025, ώρα 14:00.

Η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Σύνδεσμο μυοπαθών και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE