Νέα NAVTEX από την Τουρκία για έρευνες του «Πίρι Ρέις»

Νέα NAVTEX από την Τουρκία για έρευνες του «Πίρι Ρέις»

Έρευνες στο Αιγαίο, σε περιοχές δυτικά της Χίου και της Λέσβου, πρόκειται να πραγματοποιήσει στο διάστημα 4-14 Οκτωβρίου το τουρκικό πλοίο «Πίρι Ρέις».

Την παράνομη NAVTEX εξέδωσε σήμερα Πέμπτη η υδρογραφική υπηρεσία της Σμύρνης.

Το ωκεανογραφικό «Πίρι Ρέις» θα πραγματοποιήσει «επιστημονικές έρευνες» και σε τμήματα του Αιγαίου που είναι εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Αναμένεται η έκδοση αντι-Navtex από τον σταθμό της Λήμνου.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE