Κατερίνα Αγαπητού: Το λογοπαίγνιο με τον Κώστα Νάνο - «Θα σου έλεγα τι έπιασα» - Δείτε βίντεο

Κατερίνα Αγαπητού: Το λογοπαίγνιο με τον Κώστα Νάνο - «Θα σου έλεγα τι έπιασα» - Δείτε βίντεο

Ένα εύθυμο και χιουμοριστικό κλίμα επικρατεί για ακόμη μία φορά στην εκπομπή «Αlpha Καλημέρα» με την Κατερίνα Αγαπητού και τον ανταποκριτή του καναλιού στην Πάφο, Κώστα Νάνο.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η σύνδεση με την Πάφο, η Κατερίνα Αγαπητού ρώτησε τον Κώστα Νάνο αν την περασμένη εβδομάδα πήγε για ψάρεμα.

Ο ίδιος απάντησε πως, «είναι η εποχή για θράψαλα» και απαντώντας στην παρουσιάστρια σημείωσε πως, «δεν έπιασα τίποτα, θα σου έλεγα τι έπιασα αλλά...»

Με την Κατερίνα Αγαπητού να λέει πως, «μόνος του τα λέει, μόνος του κοκκινίζει, μόνος του λέει καλημέρα».

Δείτε το απόσπασμα στο 08:34:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE