Προειδοποιεί η ΚΤΚ: Απάτη μέσω πλαστής επιστολής - Τι ζητούν

Προειδοποιεί η ΚΤΚ: Απάτη μέσω πλαστής επιστολής - Τι ζητούν

Για υπόθεση απάτης μέσω πλαστής επιστολής, προειδοποιεί το κοινό η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, η ΚΤΚ, σε ανακοίνωση της, ενημερώνει το κοινό ότι κυκλοφορεί πλαστή επιστολή, η οποία φέρει διακριτικά και λογότυπα της Τράπεζας και με την οποία ζητείται η καταβολή χρημάτων από τους παραλήπτες της.

Η επιστολή, όπως τονίζεται, δεν προέρχεται από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και η υπόθεση έχει γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές για διερεύνηση.

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου υπενθυμίζει το κοινό ότι σε καμία περίπτωση δεν ζητά άμεση καταβολή χρημάτων από μεμονωμένους πολίτες. 

Το κοινό, καταλήγει η ανακοίνωση, καλείται να επιδεικνύει ιδιαίτερη προσοχή και, σε περίπτωση που λάβει παρόμοιο έγγραφο, να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία Κύπρου και να ενημερώσει την Κεντρική Τράπεζα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.