Στα χέρια της Αστυνομίας 47χρονος για εμπρησμό - Έτσι οδηγήθηκαν στη σύλληψη του

Στα χέρια της Αστυνομίας 47χρονος για εμπρησμό - Έτσι οδηγήθηκαν στη σύλληψη του

Στις 4/10/2025 και ώρα 04:45 περίπου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για φωτιά στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στη σκηνή για τη κατάσβεση της φωτιάς και για τη διενέργεια εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι η φωτιά είχε ξεσπάσει σε κουτί μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο βρισκόταν εγκατεστημένο στον προθάλαμο εισόδου του κτηρίου.

Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς οι ηλεκτρικοί μετρητές του κτηρίου, υπέστη ζημιά η ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ενώ επίσης ζημιές υπέστη η τοιχοποιία και θύρες του κτηρίου.

Την ίδια ημέρα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 47χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.