Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της 60χρονης Μαρίας - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της 60χρονης Μαρίας - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους και σε όλους όσους την γνώρισαν και τηναγάπησαν σκόρπισε η είδηση θανάτου της Μαρίας Χατζησάββα (Ζήνωνος), 60 ετών από Φιλιά Μόρφου και τέως κάτοικο Μονιάτη.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγήτριας στον Μονιάτη, την Τρίτη 07 Οκτωβρίου 2025, ώρα 15:00 και καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και για τις εκκλησίες Παναγίας Οδηγήτριας, Μονιάτης και Ζωοδόχου Πηγής, Σαϊττάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE