Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΙΠΑ η Αστυνομία – Έρευνα για τα επεισόδια έξω από το ΥΠΕΞ

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΙΠΑ η Αστυνομία – Έρευνα για τα επεισόδια έξω από το ΥΠΕΞ

Σε διερεύνηση για να διαπιστωθεί κατά πόσο διαπράχθηκαν ποινικά ή/και πειθαρχικά αδικήματα από μέλη της Αστυνομίας προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας (Α.Α.Δ.Ι.Π.Α.), μετά από παράπονα που υπέβαλαν πολίτες, αναφορικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών, στις 02 Οκτωβρίου 2025.

H ΑΑΔΙΠΑ ανακοίνωσε ότι έχει λάβει αριθμό παραπόνων σε σχέση με τα επεισόδια στις 02/10/2025 και ότι έχει αποφασίσει να προχωρήσει στη διεξαγωγή ποινικής/πειθαρχικής διερεύνησης. Για τον σκοπό αυτό, αφού εξασφαλιστεί η συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας όπως προβλέπεται από τη Νομοθεσία, η Αρχή θα διορίσει δύο ποινικούς ανακριτές για τη διερεύνηση των ισχυρισμών που έχουν υποβληθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE