Συγκλονίζει μητέρα στη Λευκωσία : Τρία παιδιά κοιμούνται στο πάτωμα – Έκκληση για βοήθεια - Δείτε την ανάρτηση

Συγκλονίζει μητέρα στη Λευκωσία : Τρία παιδιά κοιμούνται στο πάτωμα – Έκκληση για βοήθεια - Δείτε την ανάρτηση

Μια νέα ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας For a Better World συγκλονίζει, αποκαλύπτοντας τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει μια μητέρα με τα τρία παιδιά της στη Λευκωσία. Τα παιδιά, σύμφωνα με την ομάδα, κοιμούνται στο πάτωμα και στον καναπέ, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια ή στρώματα στο σπίτι.

Η ομάδα For a Better World απευθύνει δημόσια έκκληση για βοήθεια, ζητώντας από όσους μπορούν να προσφέρουν κρεβάτια μονά, στρώματα ή κουκέτα. Παράλληλα, χρειάζεται και ένα μονό κρεβάτι για τη μητέρα.

Όπως αναφέρουν οι εθελοντές, το πρόβλημα είναι επείγον, καθώς τα παιδιά κοιμούνται στο πάτωμα και στον καναπέ, ενώ η μητέρα δεν διαθέτει υποστηρικτικό περιβάλλον για να αντιμετωπίσει την κατάσταση μόνη της.

«Παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσουν άτομα τα οποία έχουν κρεβάτι και στρώμα, γιατί είναι πολύ δύσκολο να ψάχνουμε ένα από τα δύο που να ταιριάζει σε διαστάσεις», αναφέρει η ομάδα στην ανάρτησή της.

Επιπρόσθετα, ζητείται βοήθεια και από άτομο που θα μπορούσε να αναλάβει τη μεταφορά των επίπλων, καθώς η μητέρα δεν έχει τη δυνατότητα μετακίνησης.

Η For a Better World καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν, να επικοινωνήσουν άμεσα με μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook, ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα για τα παιδιά και τη μητέρα τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE