Θλίψη στο Μενεού: Δεν τα κατάφερε ο 28χρονος Ραφαήλ - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία

Θλίψη στο Μενεού: Δεν τα κατάφερε ο 28χρονος Ραφαήλ - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία

Βαθιά θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 28χρονου Ραφαήλ Χριστοδούλου από το Μενεού, ο οποίος «έσβησε» μετά από σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Ο Ραφαήλ νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά από βαριά εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Φίλοι και συγγενείς του είχαν απευθύνει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συγκινητική έκκληση για προσευχές, ζητώντας από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του με πίστη και δύναμη. Δυστυχώς, ο νεαρός δεν τα κατάφερε, σκορπίζοντας ανείπωτο πόνο σε όσους τον γνώριζαν.

Η οικογένεια του Ραφαήλ ανακοίνωσε πως η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, στις 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Μενεού.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές για στήριξη της οικογένειας, ενώ όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, μπορούν να φορέσουν λευκά ρούχα ως ένδειξη αγάπης και τιμής στη μνήμη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE