Ρεύμα: Εγκρίθηκαν κανονισμοί για τέλος κατανάλωσης 0.5 σέντ ανά κιλοβατώρα

Ρεύμα: Εγκρίθηκαν κανονισμοί για τέλος κατανάλωσης 0.5 σέντ ανά κιλοβατώρα

H Oλομέλεια της Βουλής ενέκρινε κανονισμούς που προβλέπουν την επιβολή τέλους κατανάλωσης ύψους 0.5 του ευρωσέντ ανά κιλοβατώρα ηλεκτρικής ενέργειας.

Κατά τη συζήτηση στην επιτροπή ενέργειας εκπρόσωπος του Υπουργείου Ενέργειας εξήγησε ότι το ύψος του τέλους κατανάλωσης καθορίζεται σε ετήσια βάση με κανονισμούς και ότι το ποσό που προβλέπεται στους υπό συζήτηση κανονισμούς, που τελικώς εγκρίθηκαν σήμερα, είναι το ίδιο με αυτό που εφαρμόζεται με βάση τους υπό κατάργηση κανονισμούς.

Το ύψος του τέλους κατανάλωσης καθορίζεται βάσει του εγκεκριμένου ποσού που περιλαμβάνεται για το τέλος κατανάλωσης στον προϋπολογισμό του Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας για το έτος 2025 και το οποίο αναμένεται να εισπραχθεί ως τέλος κατανάλωσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE