«Dumb and dumber»: Μπήκε στην αλυκή Λάρνακας για να «τραβήξει» αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκε ο ίδιος - Δείτε φωτογραφίες

«Dumb and dumber»: Μπήκε στην αλυκή Λάρνακας για να «τραβήξει» αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκε ο ίδιος - Δείτε φωτογραφίες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λάρνακα όταν δύο οχήματα, τα οποία επιχείρησαν να εισέλθουν στην Αλυκή, κόλλησαν.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ομάδα «ΚΥΝΗΓΙ – HUNTING», το δεύτερο όχημα φαίνεται να εισήλθε σε μία προσπάθεια να βοηθήσει το πρώτο, με αποτέλεσμα να κολλήσει και το ίδιο.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Μπήκαν με τα αυτοκίνητα στην Αλυκή Λάρνακας

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ…ΥΠΟΘΕΣΗ!!!

Σε εξέλιξη έρευνες από Αστυνομία, Υπηρεσία Θήρας και Δήμο Λάρνακας

Αστυνομία, Υπηρεσία Θήρας και Δήμος Λάρνακας διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις για δύο οχήματα που εισήλθαν χθες βράδυ στην Αλυκή Λάρνακας με αποτέλεσμα να “κολλήσουν” στον λασπωμένο πάτο της λίμνης και να μην μπορούν να ξεκολλήσουν.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το δεύτερο όχημα πήγε για να βοηθήσει το πρώτο -είναι δεμένα με σιαππάνι- με αποτέλεσμα να την…πάθει και να κινδυνεύει ο οδηγός του, που δεν αποκλείεται να είναι ο ίδιος και στα δύο οχήματα, με αυστηρή τιμωρία, αφού έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, την Υπηρεσία Θήρας και στο Δήμο Λάρνακας για είσοδο σε απαγορευμενη περιοχή και όχληση των πουλιών όπως φλαμίνγκο, πάπιες και άλλα υδρόβια. Ενώ διερευνάται κατά πόσον διαπράχθηκαν και άλλα παραπτώματα ή αδικήματα από τους συγκεκριμένους ανεγκέφαλους.

Ερευνα στο μεταξύ γίνεται και για ένα γουρούνι που κυκλοφορά ελεύθερο στην περιοχή χωρίς να γνωρίζει κανείς σε ποιόν ανήκει».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE