Έφυγε η «Barbara» και «άνοιξε» ο καιρός - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα

Έφυγε η «Barbara» και «άνοιξε» ο καιρός - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στα δυτικά και τα βόρεια όμως θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενώ τη Δευτέρα θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.