Βίντεο - Διεθνής διάκριση: Δεύτερη στον κόσμο η κυπριακή σεφταλιά – Η γεύση που ταξίδεψε πέρα από το νησί

Βίντεο - Διεθνής διάκριση: Δεύτερη στον κόσμο η κυπριακή σεφταλιά – Η γεύση που ταξίδεψε πέρα από το νησί

Μια σημαντική διεθνή διάκριση για την κυπριακή γαστρονομία έρχεται να επιβεβαιώσει την ποιότητα και τη φήμη της τοπικής κουζίνας.

Η κυπριακή σεφταλιά κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα του διεθνούς γαστρονομικού οδηγού TasteAtlas, ανάμεσα στα καλύτερα πιάτα με λουκάνικο στον κόσμο, φέρνοντας την Κύπρο στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Κώστας Λειβαδιώτης, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κρεοπωλών, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διάκριση, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια αναγνώριση της αυθεντικότητας και της παράδοσης της κυπριακής κουζίνας.

Εξήγησε επίσης από που πήρε το όνομα της η «σιεφταλιά».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE