«Art Meets Dentistry»: Ο Δρ. Κυριάκος Ρουσουνίδης εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Συνέδριο SGS Dental Congress 2025

«Art Meets Dentistry»: Ο Δρ. Κυριάκος Ρουσουνίδης εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Συνέδριο SGS Dental Congress 2025

Ο χειρουργός οδοντίατρος Δρ. Κυριάκος Ρουσουνίδης εκπροσώπησε την Κύπρο ως ομιλητής στο Παγκόσμιο Συνέδριο SGS Dental Congress 2025, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Καχέτι της Γεωργίας, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες ειδικούς από 27 χώρες.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με θέμα «The Freedom of Multi-Unit Abutments in Dental Implant Surgery and Prosthetics», ο Δρ. Ρουσουνίδης ανέλυσε τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα multi-unit abutments στη χειρουργική και προσθετική εμφυτευματολογία, δίνοντας έμφαση στην ευελιξία, την ακρίβεια και τη μακροχρόνια σταθερότητα των αποκαταστάσεων.

Η παρουσίασή του, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2025, απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από το διεθνές κοινό, προβάλλοντας τη γνώση και το υψηλό επίπεδο της κυπριακής οδοντιατρικής αναδεικνύοντας τη δυναμική και την τεχνογνωσία της κυπριακής οδοντιατρικής κοινότητας.

«Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ την Κύπρο σε ένα τόσο σημαντικό παγκόσμιο συνέδριο και να συμβάλλω στη συνεχή ανταλλαγή γνώσης και καινοτομίας στον τομέα της εμφυτευματολογίας», δήλωσε ο Δρ. Ρουσουνίδης. «Η πρόοδος στην οδοντιατρική επιστήμη στηρίζεται στη συνεργασία, τη συνεχή εκπαίδευση και τη διάδοση καλών πρακτικών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών μας.»

Η συμμετοχή του Δρ. Ρουσουνίδη στο συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Dental Reality Ltd., επίσημου αντιπροσώπου της SGS Dental στην Κύπρο.

Η εταιρεία προσφέρει καινοτόμες λύσεις εμφυτευματολογίας, εξειδικευμένη εκπαίδευση επαγγελματιών και τεχνική υποστήριξη σε οδοντιατρικές κλινικές σε όλη τη χώρα.

Ο Δρ. Ρουσουνίδης διατηρεί ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία, εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μέσα, όπου εργοδοτεί και εκπαιδεύει νέους οδοντιάτρους. Αναλαμβάνει σύνθετα χειρουργικά περιστατικά και ολικές αποκαταστάσεις με εμφυτεύματα, ενώ συνεργάζεται με συναδέλφους από όλες τις πόλεις της Κύπρου, παρέχοντας επιτόπου εξειδικευμένη χειρουργική υποστήριξη.

Ο Δρ. Ρουσουνίδης έχει συνεργαστεί επιστημονικά με διεθνείς κατασκευαστές εμφυτευμάτων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη πρωτοποριακών εργαλείων και εξαρτημάτων για δύσκολες περιπτώσεις χειρουργικής και προσθετικής. Η τεχνογνωσία και η καθοδήγησή του έχουν οδηγήσει στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων που χρησιμοποιούνται σήμερα από οδοντιάτρους διεθνώς.

Με σπουδές στη Γερμανία, την Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Δρ. Ρουσουνίδης προσεγγίζει την οδοντιατρική ως συνδυασμό επιστήμης και τέχνης, επιδιώκοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής.

Το προσωπικό του μότο, «Art Meets Dentistry», αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του για θεραπείες που αποκαθιστούν όχι μόνο το χαμόγελο, αλλά και την αυτοπεποίθηση του ασθενούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE