Έπιασαν τιμόνι μεθυσμένοι - Κατασχέθηκαν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητο - Εντείνει τους ελέγχους η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Έπιασαν τιμόνι μεθυσμένοι - Κατασχέθηκαν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητο - Εντείνει τους ελέγχους η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας και του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Αρχηγείου, διενήργησαν μεταξύ των ωρών 8μ.μ. χθες – 3π.μ. σήμερα, εκστρατεία στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η οποία εντάσσεται στις προσπάθειες που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, καθώς και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης και αύξησης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, έγιναν συνολικά 43 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, εκ των οποίων οι 13 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Παράλληλα, κατακρατήθηκαν τρεις μοτοσικλέτες και ένα όχημα, για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια με στόχο την εμπέδωση της οδικής συνείδησης και την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE