Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασαν τη ζωή τους η Ανδριάνα και ο Δημήτρης σε διαφορέτικά θανατηφόρα

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασαν τη ζωή τους η Ανδριάνα και ο Δημήτρης σε διαφορέτικά θανατηφόρα

Δύο νέα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν στην Αγία Βαρβάρα και στο Επισκοπιό.

Νεκροί είναι η ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΕΥΤΕΡΗ, 80 ΕΤΩΝ κάτοικος Αγγλίας και ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΟΥΦΑΡΗ, 71 ετών από τη Λακατάμια αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 2:30 μ.μ. σήμερα, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 19χρονος στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στα Πέρα Ορεινής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένο, ο οποίος φαίνεται να διασταύρωνε εκείνη την ώρα τον δρόμο.

Παράλληλα, γύρω στη 1:00 μ.μ.στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αγία Βαρβάρα, Λευκωσία έχασε τη ζωή της ηλικιωμένη η οποία ήταν συνοδηγός σε όχημα το οποίο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE