ΠΑΡΑ-THEMA

«Θανατηφόρο» στις Βάσεις Ακρωτηρίου – VIDEO

«Θανατηφόρο» στις Βάσεις Ακρωτηρίου – VIDEO

«Θανατηφόρο» στις Βάσεις Ακρωτηρίου σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (29/11)…

Ευτυχώς, όπως καταλάβατε και από τα εισαγωγικά, πρόκειται για άσκηση που έγινε στις βάσεις Ακρωτηρίου, στο πλαίσιο της «εβδομάδας ασφαλούς οδήγησης», εκστρατεία που «τρέχει» σε όλη την Βρετανία.

Οι αρχές στις βάσεις σκηνοθέτησαν ένα δυστύχημα, σε μια προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν και να δείξουν τις αρνητικές συνέπειες όταν η οδήγηση συνδυάζεται με το αλκοόλ. Απώτερος στόχος, ασφαλώς, να μειωθούν τα θανατηφόρα…

Σημειώνεται ότι οι στρατιώτες αντιμετωπίζουν δυο φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους από τροχαίο, σε σχέση με απλούς πολίτες.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα forces.tv, στο Ηνωμένο Βασίλειο σχεδόν 2000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο από δυστυχήματα, ενώ παγκοσμίως το αντίστοιχο νούμερο είναι 1.2 εκατομμύρια!

ΜακΦαν

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top