Περιβόλι γεμάτο…άγρια πτηνά – Δεκάδες ζωντανά απελευθερώθηκαν, άλλα τόσα νεκρά – Καταγγελία σε 30χρονο

Περιβόλι γεμάτο…άγρια πτηνά – Δεκάδες ζωντανά απελευθερώθηκαν, άλλα τόσα νεκρά – Καταγγελία σε 30χρονο

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της Λαθροθηρίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε περιφραγμένο περιβόλι στην επαρχία Λάρνακας, όπου εντοπίστηκαν έξι εγκατεστημένα δίκτυα παγίδευσης με 83 ζωντανά άγρια πτηνά τα οποία απελευθερώθηκαν.

Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 87 νεκρά άγρια πτηνά, δύο δίκτυα, μία αυτοσχέδια ηχοπαραγωγική συσκευή συνδεδεμένη με ενισχυτή και δύο μεγάφωνα, καθώς και μία μπαταρία αυτοκινήτου.

Εντός του περιφραγμένου χώρου εντοπίστηκε 30χρονος, ο οποίος αναμένεται να καταγγελθεί εξωδίκως.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE