Απίστευτη τραγωδία στην Ελλάδα: Καθηγήτρια κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους της και κατέληξε λίγο αργότερα

Απίστευτη τραγωδία στην Ελλάδα: Καθηγήτρια κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους της και κατέληξε λίγο αργότερα

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε σχολείο της Λαμίας, όταν μια 60χρονη εκπαιδευτικός κατέρρευσε ξαφνικά μέσα στην αίθουσα των καθηγητών, την ώρα που βρισκόταν σε διάλειμμα από το μάθημά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaNow.gr, η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια των συναδέλφων της. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Συνάδελφός της προσπάθησε άμεσα να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Συμπτωματικά, ασθενοφόρο βρισκόταν κοντά στο σχολείο, στην οδό Καποδιστρίου και έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η 60χρονη δεν ανέκτησε τις αισθήσεις της και κατέληξε λίγο αργότερα κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου της θα διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.