Η θερμή χειραψία Τραμπ και Χριστοδουλίδη στη Σύνοδο για τη συμφωνία ειρήνης Ισραήλ – Χαμάς – Δείτε φωτογραφία

Η θερμή χειραψία Τραμπ και Χριστοδουλίδη στη Σύνοδο για τη συμφωνία ειρήνης Ισραήλ – Χαμάς – Δείτε φωτογραφία

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται στο Σαρμ Ελ Σέιχ, όπου νωρίτερα είχε θερμή χειραψία με τον Ντόναλντ Τραμπ στο περιθώριο της διεθνούς Συνόδου για τη συμφωνία ειρήνης Ισραήλ – Χαμάς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποδέχτηκε τους ηγέτες που συμμετέχουν στη σύνοδο του Σαρμ Ελ Σέιχ για την ειρήνη στη Γάζα, μεταξύ αυτών και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε γράψει σε ανάρτηση του πως η Κύπρος είναι μια ευρωπαϊκή χώρα με εξαιρετικές, μακροχρόνιες σχέσεις με τους γείτονές της και σύντομα τα αναλάβει την Προεδρία της Ε.Ε. «Είμαστε έτοιμοι να διαδραματίσουμε τον ρόλο μας στη δημιουργία συνθηκών σταθερότητας, ασφάλειας και συνεργασίας στη Μέση Ανατολή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε οικία στη Λευκωσία - Οι πρώτες πληροφορίες

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε οικία στη Λευκωσία - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε οικία στη Λευκωσία, το μεσημέρι της Πέμπτης (6/11).

BEST OF TOTHEMAONLINE