Αρμόδια πηγή για φόνο Ρόσκα: «Είναι πολύ πρόωρο να πούμε…»

Αρμόδια πηγή για φόνο Ρόσκα: «Είναι πολύ πρόωρο να πούμε…»

Δημοσιεύματα στον Τύπο τα τελευταία 24ωρα αναφέρουν ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη στη υπόθεση δολοφονίας της 36χρονης Ντανιέλα Ρόσκα στη Λάρνακα αρχές Νοεμβρίου, οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα, επικαλούνται πληροφορίες, που θέλουν την υπόθεση δολοφονίας της Ρόσκα να μπαίνει στο ράφι  με τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα.  Τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που έγιναν στα τεκμήρια που παρελήφθησαν από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, από το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας δεν συνάδουν με κανένα ύποπτο.

Αρμόδια πηγή, ωστόσο, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, είπε ότι είναι παρά πολύ πρόωρο να πούμε ότι η υπόθεση δολοφονίας της Ντανιέλα Ρόσκα είναι μη εξιχνιασθείσα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες με την ίδια σοβαρότητα, πείσμα και επαγγελματισμό. Τα αρνητικά αποτελέσματα του DNA, δεν βάζουν στο συρτάρι την υπόθεση.  Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.

Χ.ΤΣ. 

 

Υπενθυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθη ως ύποπτος γυμναστής από τη Λάρνακα, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς κατηγορίες, αφού δεν πρόεκυψε κάτι που να οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE