Κολλημένα παραμένουν τα οχήματα στην Αλυκή – Δύσκολος ο απεγκλωβισμός τους – Στους ιδιοκτήτες τα έξοδα

Κολλημένα παραμένουν τα οχήματα στην Αλυκή – Δύσκολος ο απεγκλωβισμός τους – Στους ιδιοκτήτες τα έξοδα

Πολύ δύσκολη χαρακτηρίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 2 οχημάτων που έχουν παγιδευτεί στην Αλυκή Λάρνακας.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο δήμαρχος Λάρνακας, Αντρέας Βύρας, ανέφερε ότι αύριο, η εταιρεία η οποία ανέλαβε την προσπάθεια, θα επιχειρήσει να απομακρύνει τα οχήματα από την Αλυκή, και σε περίπτωση που δεν το επιτύχει, θα καταβάλλει νέα προσπάθεια την Πέμπτη, με μεγαλύτερα μηχανήματα.

Ο κύριος Βύρας είπε ότι τα οχήματα θα μεταφερθούν στις αποθήκες του Δήμου Λάρνακας και για να τα παραλάβουν οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να καταβάλουν όλα τα έξοδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος" το οποίο επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Λάρνακας, με μια πρώτη εκτίμηση τα συγκεκριμένα έξοδα ανέρχονται στις 5000 ευρώ.

Ήδη στους ιδιοκτήτες έχει επιβληθεί πρόστιμο 2000 ευρώ από την Υπηρεσία Θήρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE