Εντοπίστηκαν 30 άτομα που εργάζονταν παράνομα στη Λεμεσό - Κατηγορήθηκε ο υπεύθυνος της εταιρείας

Εντοπίστηκαν 30 άτομα που εργάζονταν παράνομα στη Λεμεσό - Κατηγορήθηκε ο υπεύθυνος της εταιρείας

Συνολικά 30 πρόσωπα που εργάζονταν παράνομα, εντόπισε η Αστυνομία, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στη Λεμεσό.

Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Κλιμάκιο Λεμεσού) και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, εντοπίστηκαν τα 30 πρόσωπα να εργάζονται παράνομα σε υποστατικό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Από τους ελέγχους που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πέντε εξ αυτών διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι υπόλοιποι 25 ανακρίθηκαν γραπτώς και απολύθηκαν της κράτησής τους, ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και ο υπεύθυνος της εταιρείας που φαίνεται να τους εργοδοτούσε.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρίχνει τους τόνους ο Έρχιουρμαν - «Στόχος η επίλυση προβλημάτων μέσω διαλόγου, όχι αντιπαράθεσης»

Ρίχνει τους τόνους ο Έρχιουρμαν - «Στόχος η επίλυση προβλημάτων μέσω διαλόγου, όχι αντιπαράθεσης»

«Δεν προτίθεμαι ούτε να καλλιεργήσω φρούδες ελπίδες, ούτε να επιτρέψω σε όσους επιχειρούν να σπείρουν την απελπισία», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τουφάν Έρχιουρμαν, με αφορμή αναφορές, επίσης, στα ΜΚΔ για τη στάση που τηρεί στο Κυπριακό και στο ζήτημα της απαγόρευσης εισόδου Τ/κ διανοούμενων στην Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE